Selasa, 14 Juni 2011

Molten Chocolate Fondant

Diposting oleh IrenNurtani di 03.18
Resep Cake: Molten Chocolate Fondant
Ingredients:
500 g butter
500 g Dark Chocolate 60%, chopped
300 g granulated sugar
10 egg yolks
10 chicken eggs
150 g wheat flour
1 tsp cardamom powder
1 tablespoon Mayer's 
rhum


Directions:
  1. Prepare small bowls heat resistant. Polish margarine, sprinkle a little flour.
  2. Tim chocolate and butter until melted. Lift.
  3. Beat the egg yolks, eggs and sugar until sugar dissolves.
  4. Enter the chocolate mixture, stirring until blended.
  5. Add other ingredients. Mix well.
  6. Pour into molds.
  7. Bake in hot oven 180 C for 12 minutes until cooked.
  8. Remove and serve hot with berry sauce and vanilla ice cream.


0 komentar on "Molten Chocolate Fondant"

Posting Komentar

Selasa, 14 Juni 2011

Molten Chocolate Fondant

Resep Cake: Molten Chocolate Fondant
Ingredients:
500 g butter
500 g Dark Chocolate 60%, chopped
300 g granulated sugar
10 egg yolks
10 chicken eggs
150 g wheat flour
1 tsp cardamom powder
1 tablespoon Mayer's 
rhum


Directions:
  1. Prepare small bowls heat resistant. Polish margarine, sprinkle a little flour.
  2. Tim chocolate and butter until melted. Lift.
  3. Beat the egg yolks, eggs and sugar until sugar dissolves.
  4. Enter the chocolate mixture, stirring until blended.
  5. Add other ingredients. Mix well.
  6. Pour into molds.
  7. Bake in hot oven 180 C for 12 minutes until cooked.
  8. Remove and serve hot with berry sauce and vanilla ice cream.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

 

VariousRECIPE Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez